Як відомо, не так давно в мережу спливли унікальні кадри з британською співачкою Адель, яка схуднула на 45 кілограмів. В результаті цього практично весь світ почав обговорювати такі кардинальні змінив в житті знаменитості, а десятки "мисливців" за цікавими фотографіями почали полювати на зірку.

Відтак, вже на днях в мережу спливли цікаві кадри, на яких 31-річна співачка емоційно розмовляє мобільним телефоном і переходить на крик, ледь стримуючи сльози. Також на одній зі світлин видно, як Адель одягнена в спортивний костюм Nike і лаконічний чорний пуховик Moncler та гнівно вказує пальцями на папараці, ніби створюючи пістолет.

Адель

"У другій половині четверга помітила, як Адель напружено розмовляла телефоном в аеропорту Хітроу, під час виходу з машини", - підписала фотографії дівчина, яка їх і зробила.

Адель

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що співачка Крістіна Агілера разом з A Great Big World випустила кліп на пісню "Fall On Me". У музичному відео артистка похизувалася своїми новими габаритами - вона схудла на 25 кілограмів.

Як повідомляв Знай. ua, схудла Адель готова затьмарити Джолі.

Також Знай. ua писав, що схудлу на 45 кг Адель не дізналися на "Оскарі", з'явилося дивне фото з співачкою.