Навіть незважаючи на те, що новий "Бетмен" з улюбленцем всіх 16-річних дівчаток на планеті Робертом Паттінсоном у головній ролі вийде на екрани тільки в 2021 році, зйомки фільму вже стартували. Режисер Метт Рівз вирішив показати публіці, як саме буде виглядати в фільмі новий Темний лицар.

Про це стало відомо завдяки новому тизера на YouTube каналі Smasher.

майже хвилинному відео під похмуру музику в темно-червоних тонах можна побачити нагрудний знак на новому кутастому костюмі, а трохи пізніше — і обличчя актора в масці. Бетмена в повний зріст нам поки не показали, але навіть цієї інформації цілком достатньо для початку обговорення фанатами.

Роберт Паттінсон в ролі Бетмена, фото: Smasher
Роберт Паттінсон в ролі Бетмена, фото: Smasher

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що крім Роберта Паттінсона у перезапуску франшизи Batman від сценариста і режисера Метта Рівза знімуться Джеффрі Райт (Джеймс Гордон), Зої Кравіц (Жінка-кішка), Пол Дано (Загадочник), Колін Фаррелл (Пінгвін), Енді Серкіс (Альфред Пенниуорт) і Джон Туртурро (Кармайн Фальконе). Прем'єра фільму запланована на 25 червня 2021 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бетмен вирішить все, зірка "Сутінків" Паттінсон зібрався піти з кіно.

Як повідомляв Знай.uа Паттінсон, Клуні і Пітт - в Голлівуді визначилися з найвродливышим чоловіком.

Знай.uа писав, зірка "Сутінків" Роберт Паттінсон зіграє весілля з коханою.