Популярна українська співачка, акторка і телеведуча Тіна Кароль не перестає дивувати публіку яскравими образами і стильними фотосесіями у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала серію красивих фото зі своєї автограф-сесії у Львові, куди співачка їздила презентувати власну лінію парфумерії.

Як видно, на презентацію Тіна наділа спокусливе червоне плаття з глибоким (до пупка) вирізом в районі декольте, яке красиво підкреслило її ідеальну фігуру і пишний бюст. Свій образ зірка доповнила червоними човниками на шпильках. То тут, то там Тіна тримає в руках флакони з парфумами зі своїм автографом, які і роздавала присутнім на заході, а також охоче фотографувалася з шанувальниками. Фанати у захваті від нового образу зоряної красуні і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.