Дочці артистки студії "Квартал 95" Олени Кравець Маші майже 17 років. Дівчина вже давно самостійна, вона живе окремо квартирі з подружкою і закінчує школу. Маша вже спробувала себе в моделінгу, а ще вона активний користувач Instagram, де часто радує фоловерів яскравими моментами з життя. Правда, робить це не дуже часто. Так, в цей раз красуня показала кілька милих фотографій, які були зроблені вночі, схоже, так дівчина розважається.

На нових фото Маша з'явилася в темних джинсах і світлій футболці, поверх якої накинула об'ємну чорно-білу картату сорочку. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі немає макіяжу, дівчина то і справа корчить пики на камеру, видно, що дуріє. У підписі до фотографій Марія написала: "Знову фотосесія від @nxvits". Шанувальники не пройшли повз і почали засипати красуню компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець із "Квартал 95" вперше показала своїх близнюків.

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" розбурхала свіжими фото.