Україна продовжує обирати представника на Євробачення 2020. У суботу, 15 лютого відбувся другий півфінал Національного відбору. На сцену вийшли наступні вісім учасників: MONZOO feat. F.M.F. Sure, FO SHO, Еліна Іващенко, Олександр Порядинський, GARNA, KHAYAT, David Axelrod та TVORCHI.

Українці спостерігали за прямим ефіром одразу на двох каналах: СТБ та UA: Перший.

Нацвідбір на Євробачення, фото - скріншот з відео
Нацвідбір на Євробачення, фото - скріншот з відео

У журі цього року - Тіна Кароль, Віталій Дроздов та Андрій Данилко.

Першими на сцену вийшли MONZOO feat. F.M.F. Sure - це колаборація українських музикантів зі Львова та американського репера (з Каліфорнії). Незважаючи на електронне звучання їхньої пісні "Maze", нетипової для Євробачення, а більше - для клубу, журі похвалили учасників.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Під другим номером на сцену вийшли три сестри FO SHO. Батьки дівчат приїхали до України з Ефіопії навчатися на медиків та залишилися тут жити. Так у Харкові народилися Бетті, Сіона та Міріам.

"Не дивіться на наш колір шкіри, бо ми насправді україночки", - так заявили про себе дівчатка. Для Нацвідбору підготували вони трушний жіночий реп "BLCK SQR".

Нацвідбір на Євробачення, фото - скріншот з відео
Нацвідбір на Євробачення, фото - скріншот з відео

Тіна Кароль аплодувала FO SHO стоячи. "Це вогонь, це резонанс для України", - відзначила вона. Після чого артистка зізналася, що залюбки заспівала би з сестрами. На що відразу відреагував ведучий Сергій Притула: "Я перепрошую, а що тягнути? Давайте всі разом: Путін… лалалалала. Нє, не то?"

Андрій Данилко також похвалив FO SHO та побажав дівчатам потрапити у фінал.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ніцой люто накинулась на учасницю Нацвідбору на Євробачення, від цих слів не тільки вуха в'януть.

Як повідомляв Знай. ua, учасники Євробачення 2020, хто заспіває на головній сцені Європи в травні.

Також Знай. ua писав, що учасниця нацвідбору "Євробачення 2020" Jerry Heil підкорила піснею для "Від пацанки до панянки".