Телеведуча Алла Мазур, що зараз веде боротьбу з онкологічним захворюванням, розповіла про підтримку, яку їй надають друзі і яка допомагає жінці зберігати надію і сили.

Про це пише видання Politeka.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Мазур показала картину з соняшниками, яку їй подарувала колега і художниця Леся Гладиш.

"Ковток енергії і радості. Друзі - колеги знають, чим підтримати. Всередині мене стрибає на одній ніжці маленька дівчинка - так мені подобається цей пейзаж. А головне - отримала його з рук автора: такої ж непереборної оптимістки - і моєї колеги з ТСН Лесі Гладиш", - розказує Мазур, супроводжуючи свій текст значною кількістю емоджі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Телеведуча пояснила, що жест її подруги може бути прикладом для кожного, хто хоче підтримати хворих близьких.

"Якщо раптом задумаєтесь, чим порадувати знайомого в дні хвороби - подаруйте йому щось отаке сонячне🌞🌞🌞 Бо як би себе не почував - хочеться віри і радості. Чогось красивого і смачненького. Що розганяє хмари. І наповнює твій день - СВІТЛОМ🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️", - пише Мазур.

Алла Мазур зізналася, що хвора на рак, восени минулого року. Тоді телеведуча розповіла, що в неї виявили злоякісну пухлину. Як пояснює дикторка теленовин, це стало викликом для неї, оскільки в українському суспільстві обговорювати такі проблеми не прийнято.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ведуча Алла Мазур відверто розповіла, як бореться з раком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Алла Мазур різко відповіла кривдникам за фейк про свою пухлину: "Хтось вирішив пограти з моєю хворобою".

Також "Знай.ua" писав, що онколог розповів, як вчасно розпізнати рак: "Єдине, що під силу лікарям".