Наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, телеведуча Олена-Крістіна Лебідь виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram текст листування з неназванним шанувальником.

Листування, що розвеселило телезірку, відбувалося в соціальній мережі Facebook. Фанат Олени-Крістіни намагався привернути увагу медіаперсони, але розізлився, коли не дочекався відповіді. Така швидка зміна ставлення від захоплення до ненависті й справді може викликати посмішку.

"Сама не знаю, чому аж закидала його писаниною😂😂😂 І, головне, вперше дізналася, що з лялечок з'являються не метелики, а жаби 🐸 🤣🤣🤣🤣🤣 Ах, Костянтин, ви, напевно - ботанік🐸🐸🐸🙈🙈🙈🤪", - прокоментувала залицяння Лебідь.

Підписники телеведучої зазначають, що їм Лебідь також часто не відповідає. А користувачка @katya_striykova застерігає жінку: "Дивіться, а то ще наведе порчу😂".

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Рожева" наречена Розенка на камеру показала, що вона вміє виробляти ротом, відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", наречена Розенка "поцупила" в "Сільпо" візок та ледь не навернулася на ньому, відео.

Також "Знай.ua" писав, що наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови: що сталося з Оленою-Крістіною Лебідь.