Герой 9 сезону романтичного реаліті "Холостяк" на СТБ Микита Добринін відповів на провокаційне питання про проект. Про це він разом з Дашею Квитковой розповів у великому інтерв'ю для YouTube-програми "Зе Интервьер", яку веде Анатолій Анатоліч.

Екс-холостяк зважився вперше відповісти на питання, чи є секс на проекті "Холостяк".

"Я довго намагався уникати цього питання, але прийшов час розповісти. На проекті є секс, на проекті є відносини, якщо цього хоче холостяк. Якщо у вас дійсно складаються довірчі відносини з дівчиною, і ти розумієш, що все дуже навіть серйозно, то це нормальна частина розвитку ваших відносин. І секс може бути. І він є", - зізнався Микита.

Його обраниця, Даша, відповіла на питання про те, був чи піар для неї важливим при приході на проект.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я можу себе віднести до цих відсотків дівчат, які прийшли на проект попіаритися. Але я прийшла не тому що я хотіла «пропіаритися», я хотіла самоствердитися, отримати цікавий досвід. На першій вечірці мені хотілося вірити в казку, це чудо про успішних відносинах після проекту. Але знаючи минулі сезони – там ні в кого нічого не вдавалося, – мені мало в це вірилося", - зізналася вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, оголений "холостяк" Добринін показав, як розважається з Квитковой.

Як повідомляв Знай. ua, Микита Добринін розповів про інтимні сближениях на проекті "Холостяк".

Також Знай. ua писав, що новий "Холостяк" спустився прямо з неба і підкорив серця українок, фото красеня.