Телеведучий Леонід Якубович врятував свого колегу Дмитра Діброва, коли тому стало погано в московському кінотеатрі.

Про це розповіли очевидці події, повідомляє "КП".

Так, за інформацією видання, телеведучі сиділи в кафе кінотеатру "Жовтень", де проходила прем'єра фільму Єгора Кончаловського "На Місяці". Коли Діброву стало погано, Якубович швидко зреагував на те, що трапилося. Телеведучий попросив принести рушники і викликати швидку допомогу.

А коли Діброва лікарі швидкої везли в лікарню, Якубович супроводжував свого колегу до медичного закладу.

Сам Дібров вже прокоментував свій стан. Він підтвердив ЗМІ, що втратив свідомість. За його словами, зараз з ним все добре. Його дружина Поліна повідомила ТАСС, що на даний момент телеведучий вже перебуває вдома.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, відомого телеведучого Дмитра Діброва терміново госпіталізували з московського кінотеатру. За попереднім діагнозом, з ним трапився епілептичний напад, під час якого він втратив свідомість.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, в Австралії загинув музикант Андрій Іванов, відомий як учасник проєкту Triplex і автор саундтреку для культового російського серіалу "Бригада".