Популярна українська реперка Alyona Alyona, яка колись працювала вихователькою в дитячому садку, часто радує численних шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно зірка вирушила відпочивати на Балі і розповідала про плани побути там довше. Тепер частенько викладає яскраві знімки, так і в цей раз Олена показала результати нової фотосесії в купальнику.

Як видно, перед камерою виконавиця з'явилася в купальнику, вона то в басейні, то лежить на шезлонгу. На одному з кадрів Alyona Alyona вирішила повторити горезвісний інстаграмний прийом з відкинутим волоссям, і у неї майже вийшло. Ще на двох знімках артистка лежить в басейні на червоному надувному матраці, в одному з випадків вона потягує коктейль. А ще на двох фотографіях вона засмагає, розкинувшись на лежаку. Звичайно ж ця публікація не залишилася без уваги шанувальників зірки, нову фотосесію Альони засипають компліментами і жартівливими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нагадаємо, оголена Alyona Alyona змусила Лесю Нікітюк закричати.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також портал "Знай.ua" писав, що Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанатів.