Нова зірка українського репу Alyona Alyona випустила вже третє відео за останніх два місяці і, схоже, не збирається збавляти оберти.

Новий кліп реперки присвячений її переїзду з рідної Баришівки до столиці.

У відео "Залишаю свій дім" Альона показала свою рідну оселю, батьків та як на мотоциклі їхала до Києва.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Альона Савраненко, більш відома як реп-виконавиця Alyona Alyona, після оглушливого синглу "Рибки" та лірично-філософські пісні "Голови" представила кліп на нову пісню "Відчиняй".

Ролик опублікований на каналі співачки в YouTube.

Під потужний біт з глибокими басами Alyona Alyona в компанії київської молоді та колоритних жителів рідного села Баришівка переконливо читає про силу свого наміру:

"Нове покоління відкриває свій чарт. Море по коліно і зухвалий стріт-арт".

В якості режисера нового кліпу знову виступив Ян Болотов з Ізраїлю. Раніше він вже працював з Alyona Alyona над відео "Рибки 2".

Сама Alyona Alyona - про трек:

"Я писала цей текст з думками про нове покоління, яке категорично відрізняється від радянського. Ми дорослі, ми творчі, ми креативні. Ми хочемо вносити в цей світ свої ідеї, творити історію за своїм сценарієм і розвивати культуру країни в новому руслі. Цей трек - це заклик. Відчуйте нас, зрозумійте та прийміть наш вибір того, ким бути, як виглядати, як жити і чим займатися".

Раніше Знай.uа писав про те, що Олена Савраненко, звичайна вихователька з Київщини, нещодавно просто порвала мережу своїми специфічними, зате оригінальними піснями. Тепер вона відома як Alyona Alyona, авторка хіта "Рибка за склом".

Також Знай.uа повідомляв, що днями вихователька дитячого садка з Баришівки, що на Київщині, Олена Савраненко під псевдонімом Alyona Alyona випустила кліп на нову пісню.