Популярна телеведуча, блогерка і мандрівниця Регіна Тодоренко, яка вийшла заміж за російського виконавця Влада Топалова і народила йому сина, часто радує мільйони фанатів яскравими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно красуня з малюком відпочивала на Мальдівах, але вже повернулася і, схоже, приступила до роботи.

У соцмережі телеведуча опублікувала тепле мальдівське фото, але в підписі до нього повідомила про повернення до роботи. На новому фото Регіна позує в легкому пляжне вбрання – на ній біла мереживна майка, під якою видно ще одну сіру. А на її голові величезний колоритний капелюх, зав'язаний на шиї, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Тодоренко написала: "#пораНаРаботу. Ну, що я на зустріч зі сценаристами #ПятницаСРегиной @prtshow. Знаю, що ви чекали!". Шанувальники у захваті від нового фото Регіни і засипають її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.