Телеведучий Леонід Якубович в бесіді з кореспондентом порталу Teleprogramma.pro озвучив розмір своєї пенсії. При цьому він зазначив, що ніяк не може зрозуміти, куди поділися його відрахування в пенсійний фонд з щомісячної зарплати.

"Я пенсію ні на що поки не витрачаю. Мені її перераховують на рахунок. У мене вона 23 тисячі рублів. Але я працюю. У мене зараз донька навчається, внучка вчиться. Їм знадобляться ці кошти, так що у мене є на що витрачати гроші. Я вважаю, що цю проблему з мізерними пенсіями не вирішити", - розповів він.

Леонід Якубович, Известия
Леонід Якубович, Известия

Він зазначив, що працює з 1961 року, і за ці роки багато грошей перерахував до Пенсійного фонду і не розуміє, коли кажуть, що у відомстві немає грошей.

"Я, як і багато хто, з ким я розмовляв, не можемо збагнути, а що власне відбувається. Я працюю з 1962 року. Трудовий стаж у мене з 1961 року і весь цей час держава вираховувала у мене гроші. По-моєму, 13 відсотків на пенсію. Ну і куди поділися мої гроші? Якщо порахувати, скільки я за цей час відклав, мені життя не вистачить, щоб скористатися цими грошима. Я ніколи не міг зрозуміти, що значить — в пенсійному фонді немає грошей. У кожного віднімають 13 відсотків зарплати. Ну і далі що? Ось цього я зрозуміти не можу. Ну звичайно, все це сумно", - говорить Якубович.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легендарному Якубовичу "врізали" в груди шматок металу.

Як повідомляв Знай. ua, очевидці розповіли, як блискавична реакція Якубовича врятувала Діброва від вірної загибелі.

Також Знай. ua писав, що Якубовича негайно забрали до лікарні.