Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала жаркий кадр з відпочинку на Мальдівах, звідки нещодавно повернулася.

На новій фотографії, яку показала Тодоренко, вона позує з сином на руках. При цьому вона у досить спокусливому образі – на ній тільки легка світла сорочка з рукавами, зав'язана на животі, а знизу лише ледь помітні трусики, які за кольором зливаються з засмаглою шкірою. Її волосся розпущене і спадає на спину, Регіна стоїть біля самого океану боком до камери і дивиться на сина. У підписі до фото зворушливо написала: "#син, я так люблю в тобі батька". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.