Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з нового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". В гості до телезірки прийшла дружина актора Павла Прилучного латвійська актриса і модель Агата Муценієце.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує в компанії Агати і дитини, щоправда, не своєї, а дочки Муценієце і Прилучного Мії. Як виявилося, Агата прийшла на зйомки не одна, а з дочкою, і поки дорослі проводили інтерв'ю, дівчинка гралась у сусідній кімнаті, хоча вона час від часу з'являлася в кадрі.

Як відомо, після народження дитини Регіна Тодоренко знімає власне шоу у себе вдома. Так, в цей раз для зйомок вона вибрала зручний і симпатичний домашній лук. На ній яскрава жовта толстовка і довга зелена спідниця в білий горошок. Волосся зібране в пучок на маківці, а спереду відпущені кілька пасом, при цьому на її голові пов'язка. Гостя Регіни прийшла на зйомки шоу в чорних брюках і кофті, під якою у неї біла футболка з кумедним текстовим принтом.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко запитує шанувальників, кого б вони хотіли побачити у неї в гостях. "#ПЯТНИЦАсРЕГИНОЙ. Хто дивився наш вогненний випуск з @agataagata? Як вам випуск? І кого ще покликати в гості? ПОСИЛАННЯ В ПРОФІЛІ. #регинатодоренко #регинапутешественница", - написала телезірка у підписі до фото.

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати відео Тодоренко. Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а інші переживають, що вона так швидко повернулася до роботи і мало часу приділяє дитині.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.