Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році відгуляла розкішне весілля в Італії, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала миле фото з прогулянки в німецькому містечку, куди нещодавно вирушила після подорожі до Праги.

На новому фото, яке показала Аліна, вона з'явилася перед камерою в незвичайному кокетливому образі. Співачка зображена на прогулянці в красивому місці біля води і скелі, вона вийшла на вулицю в чорній сукні, поверх якої накинула яскраве червоне пальто. На її ногах стильні чорні черевики, на голові червоний берет в тон пальто, а через плече висить невелика темна сумочка. Волосся красуні розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж і загадковий вираз. У підписі до фото Аліна розповіла про свої пригоди в Німеччині, а шанувальники почали активно обговорювати нове фото зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.