Вдівця відомої російської співачки Дмитра Шепелєва помітили в Мілані з новою коханою Катериною Тулупової. Відомо, що бізнес-леді і дизайнер інтер'єрів Катя опублікувала нове фото в своєму блозі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

Дмитро Шепелєв з коханою, Facebook
Дмитро Шепелєв з коханою, Facebook

Російські журналісти писали, що пара не афішує свої стосунки, однак про новий роман Діми і Каті стало відомо ще в серпні 2018 року. А в листопаді того ж року, за інформацією журналістів, пара з'їхалася і живуть закохані під одним дахом, а також займається вихованням дітей. Гуляють чутки, що незабаром Діма і Катя можуть узаконити свої стосунки.

Варто нагадати нашим читачам, що якщо ця інформація підтвердиться, то шлюб стане для Шепелєва другим. У 90-х він сім років зустрічався і три тижні був одружений на колезі з Мінська Ганні Таболиной, з якою вів молодіжне шоу "5х5". У Дмитра також були стосунки зі співачкою Жанною Фріске, яка пішла з життя в 2015 році. В даний час телеведучий виховує спільного з виконавицею сина Платона, який з'явився на світ в 2013 році.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв несподівано пішов назавжди.

Як повідомляв Знай.uа вдівець-альфонс Жанни Фріске Шепелєв вибрав собі нову жертву.

Знай.uа писав, колишній Фріске після зриву весілля пішов у всі тяжкі, Шепелєв ризикує втратити все.