54-річний співак і музикант Віктор Павлік цього літа поведе під вінець свою обраницю, яка молодша за нього на 28 років - піар-директора Катерину Репяхову.

Зараз пара активно готується до весілля, поєднуючи це з концертним графіком артиста. До речі, для Павлика це буде вже четвертий шлюб, а для Репяхової - перший.

Віктор Павлік із коханою, фото Instagram
Віктор Павлік із коханою, фото Instagram

На своїй Instagram-сторінці молода наречена опублікувала фотографію, на якій позує у весільній сукні, поділившись своїм щастям.

Так, Катерина відображена в мереживному білосніжному вбранні, розшитому квітами. Також впадає в очі екстремальне декольте сукні, що робить її досить відвертою. Завершують образ нареченої висока зачіска, маленький кулон і ніжний макіяж.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Невже я наречена", - підписала знімок Репяхова.

скріншот, instagram.com/repyahovakate

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Катерина Репяхова видала кілька відвертих думок на своїй сторінці в Іnstagram.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Павлік розсекретив дату майбутнього весілля з 25-річною Катериною Репяховою. 54-річний артист і його юна обраниця щосили готуються до одруження.

Також портал Знай.uа писав, що молода наречена Павлика влаштувала розбірки з його колишньою дружиною.