В Європі стартує тур з голограмою співачки Вітні Х'юстон, яка померла ще у 2012 році. Великий тур співачки стартує 25 лютого у Великобританії і буде тривати аж до квітня. Крім того, відомо, що після європейської серії концертів організатори планують влаштувати тур голограми ще і в США. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Вітні Х'юстон, Rolling Stone
Вітні Х'юстон, Rolling Stone

За словами невістки всесвітньо відомої зірки Пет Х'юстон, яка була ще і її менеджером, зараз настав "найкращий час" для туру. Вона також зазначила, що крім голограми Вітні Х'юстон, глядачам підготували виступи танцюристів і живу музичну програму. Це буде шоу "в дусі Вітні", зазначають організатори. Треба сказати, що напередодні туру фрагмент шоу "Вечір з Вітні: The Whitney Houston Hologram Tour" показали в одній із ранкових програм. Однак, не всім фанатам зірки припав до душі виступ голограми. Деякі користувачі соцмереж назвали голограму "жахливою" і "лякаючою".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, американка, яка навчалася у матері Вітні Х'юстон, вразила світ українською піснею.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лорак підкорила Німеччину хітом Вітні Х'юстон.

Також портал "Знай.ua" писав, що загинув зірковий композитор ЛаШон Деніелс.