"Жіночий квартал" – один з проектів студії "Квартал 95", в якому 14 дівчат смішать людей на концертах. Керує новим шоу актриса "Вечірнього кварталу" Олена Кравець, а в її керівництві вихідці з "Ліги Сміху" і "Голосу країни". Проект вже має свою сторінку в соцмережі Instagram, де публікуються фото з концертів і закулісся.

Так, в цей раз дівчата опублікували на сторінці проекту кумедне фото, яке було зроблено під час зйомок чогось цікавого. На знімку можна побачити актрису Тетяну Песик, яка зухвало "осідлала" свого партнера по сцені Володьку. При цьому комічна актриса з'явилася в образі судді, а її колега грає підсудного. У підписі до фото говориться: "Правосуддя, яке ми заслужили". Фоловери у захваті від нового фото і активно обговорюють його в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася у крихітному купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.