Знаменитий український виконавець та лідер гурту OTORVALD, який у 2017 році представляв Україну на пісенному конкурсі Євробачення, Женя Галич розповів усю правду про 24 місце, яке вони тоді зайняли, а також дав відповідь власним хейтерам.

Варто зауважити, що у 2017 році Євробачення приймала Україна, і тоді, виступивши в Києві, гурт OTORVALD зайняв 24 місце з 26. Після цього в сторону Жені Галича та його команди було багато негативу. Наразі їхній виступ не можуть забути досі та порівнюють з теперішніми учасниками Нацвідбору.

У звязку з цим, лідер гурту не зміг стриматися та відповів усім хейтерам у відео, яке опублікував на своїй сторінці в Instagram

"Друзі, привіт. Не хотів піднімати цю тему, але накипіло. Пройшло три роки, три б*ядь, роки, 36 місяців. Що це за коментарі, що це за постійні порівняння з 24 місцем. Хейтери, йдіть на х*й. Ви вже за*бали, у нас все добре. З 24 місцем можна жити", - заявив у ролику музикант.

Женя Галич та О.Torvald, представники України на Євробаченні 2017
Женя Галич та О.Torvald, представники України на Євробаченні 2017

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також на ролику, Галич продемонстрував різноманітні випадки зі свого життя, у яких зустрічається цифра 24: спершу він їде в ліфті на 24-ий поверх, потім він спілкується з журналісткою 24 каналу, опісля музикант цього здає одяг в гардероб і йому видають номерок з числом 24.

Пізніше у відео видно, як співак отримує посилку у 24-ому відділенні пошти. Він оплачує інтернет у додатку "Приват-24". Складає плейлист на концерт і 24 за порядком стає пісня Time, з якою OTORVALD виступав на Євробаченні, а на кінець Притула вручає йому квитки, на якому вказані два місця під номером 24.

"Не плач, бо це закінчилося. Усміхнися, бо це було", - закінчився ролик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Jerry Heil розповіла, від чого "мурашилась" на сцені Нацвідбору на Євробачення 2020.

Як повідомляв Знай.uа Jerry Heil помітили в сукні зі страусиним пір'ям.

Знай.uа писав, Данилко схопив за дупу Кароль посеред Нацвідбору на Євробачення.