Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка є автором і ведучою програми "Світське життя", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка показала кілька милих і неймовірно ніжних фото, на яких з'явилася в легкому літньому образі від італійського бренду.

Судячи з фото, Катерина відправилася в теплу країну вигуляти обновки, але геолокацію не залишила. Як видно, на прогулянку телезірка вийшла в легкому ніжному платті з оригінальним візерунком, яке ідеально на ній сидить і підкреслює струнку фігуру. На ногах Каті акуратні білі кросівки, волосся зібране на потилиці, а на очах темні окуляри. Вона активно позує на камеру, видно, що відмінно проводить час, тільки не зрозуміло, фотографує її чоловік Юрій Горбунов або хтось інший. У підписі до фото Осадча написала: "А ви готові до весни? Я вже готова вигулювати літні сукні".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.