Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яка має скандальну репутацію після роботи в проекті "Ревізор", часто радує фоловерів яскравими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно зірка показала в мережі незвичайне фото, на якому позує в дуже несподіваному образі.

Як видно, Оля з'явилася перед камерою на світлому тлі, вона в закритій сріблясто-блискучій сукні, яка підкреслила її суворість. При цьому обличчя телезірки надміру бліде, вона з викликом дивиться в камеру, а волосся розпущене і красиво укладене. Фреймут стоїть в цікавій позі, трохи вигнувши бік, поклавши одну руку на нього. Вона не підписала своє фото, а ось фанати Олі почали активно обговорювати. Деякі назвали її Сніговою королевою, а хтось і зовсім не вражений цим образом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.