Онука відомої артистки Софії Ротару 18-річна Соня Євдокименко – активний користувач Instagram, зібрав багатотисячну аудиторію, яку тепер часто радує яскравими фото і відео зі свого життя. Цього разу красуня показала неймовірно миле й привабливе фото, на якому позує в спокусливому образі.

Дівчина зображена на вулиці в Нью-Йорку. На прогулянку вона вийшла в цікавому образі – на ній довга картата спідниця з пікантним розрізом, яка красиво підкреслює стрункі ноги, і темна та чорна кофта. В руках дівчина тримає коричневу сумочку, вона стоїть боком до камери, виставивши одну ніжку в чорному чоботі. Волосся красуні розпущене, вона трохи вкоротила його довжину, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка, вино, що Соня насолоджується прогулянкою і сонячною погодою. У підписі до фото вона написала: "Люблю дотик ранкового сонця". Фоловери не пройшли повз і почали активно засипати її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.