Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких часто публікує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А в цей раз співачка показала щось неймовірне – фантастичні фотографії зі свого палкого виступу на сцені Національного відбору на Євробачення, де ще й журі сиділа.

Треба сказати, що зірка влаштувала справжній перформанс на сцені з роздяганням і спокушанням. Спочатку вона з'явилася в оверсайз чоловічому костюмі і почала виконувати саундтрек до українського фільму "Віддана". А потім світло згасло, і Тіна з'явилася вже в сексапільному чорному боді і почала співати свою пісню "Ніжно не Ніжно". Вона сиділа на ліжку, яке винесли на сцену, потім сиділа на стільці і робила гімнастичні вправи. Все це видно на фото, які продемонструвала зірка і на відео з її виступу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.