Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася своїм кепським характером, шпагатами і любов'ю до лазні, часто публікує в мережі фото своїх розваг. Так, цього разу артистка показала у своєму Instagram дивне фото, а в підписі до нього привітала росіян з Днем захисника вітчизни.

Звичайно ж, Настя зробив це дуже "креативно" – вона вирядила в короткі білі шорти і безглузду футболку з оригінальним принтом, а на ногах кошлаті уггі, які зовсім дивно виглядають з літнім вбранням. А он на голові балерини військова пілотка, адже тематичне фото. У підписі до нього вона вітає росіян: "Дорогі чоловіки, вітаю вас з Днем захисника Вітчизни. Миру вам і добра. Будьте мужні, кохайте і будьте коханими. Для жінок захист ваша доброчесність, шляхетність, вміння любити і краса у вчинках".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.