Популярна телеведуча і улюблениця публіки Леся Нікітюк, яка вже стала обличчям Нового каналу і підкорила український Instagram, часто радує публіку яскравими постами в цій соцмережі. Цього разу красуня показала в мережі жаркий кадр на пляжі, на цей раз з Єгипту.

На новому фото зірка позує на красивому пляжі з високими пальмами в розкішному образі. На ній сексапільний чорний купальник-бікіні, який підкреслив її ідеальну фігуру і довгі стрункі ніжки. Поверх купальника Леся накинула довгу чорну прозору накидку, а через плече у неї висить кокетлива леопардова сумочка. Свій пляжний образ Нікітюк завершила капелюшком в тон сумці, її волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу і млосний вираз. Фани у захваті від нового фото Лесі, її засипають компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.