Популярна російська актриса Христина Асмус, яка отримала широку популярність після серіалу "Інтерни" і оскандалилася після виходу фільму "Текст", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. На цей раз зоряна красуня виклала в мережу незвичайне фото, на якому позує в пікантному образі.

Скріншот, Instagram

Як видно, перед камерою Христина з'явилася, сидячи на столі біля світлої декорованої стіни. На ній тільки вузьке бежеве боді, яке практично зливається з кольором шкіри й оголює довгі стрункі ноги. Актриса сидить в цікавій позі, її волосся розпущене та випрямлене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Асмус розповіла та прорекламувала нову танцювальну студію своїх друзів, в яку фоловерів закликала приходити.

У свою чергу, користувачі мережі бурхливо відреагували на цю публікацію Асмус і кинулися обговорювати її в коментарях.

"Красиве і естетичне фото🔥", "Красива,але нога ніби 41 розміру", "Дуже красива, з ідеальною фігурою!!! 😍❤️👍", - написали шанувальники.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Коментарі, Instagram

Коментарі, Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Христина Асмус оприлюднила фотографію, на якій вона сидить на дивані і посміхається, при цьому рекламуючи новий російський серіал.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Христина Асмус виставила ранкове селфи, поїдаючи на сніданок доширак.

Також "Знай.ua" писав, що Христина Асмус показала серію знімків, на яких вона зображена в одному вбранні, але в різних позах.