Після фіналу національного відбору на міжнародний конкурс "Євробачення-2020" українська співачка Тіна Кароль доєдналася до обговорення коментарів користувачів соцмереж, яке вже почали інші члени журі Андрій Данилко і Віталій Дроздов.

Відео дискусії виклало на своїй сторінці на сайті YouTube видання "СЛУХ".

Кароль була небагатослівною на цій зустрічі, яка супроводжувалася активним вживанням шампанського, зате опинилася у центрі уваги двох чоловіків.

Андрій Данилко до співачки поставився з особливою приязню і зізнався, що вона його надихає. Також виконавець хітів Вєрки Сердючки підняв тост за красу Тіни Кароль, після чого журі випило у повному складі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Данилко підняв тост за красу Тіни Кароль
Данилко підняв тост за красу Тіни Кароль

Надто гострих коментарів з соцмереж трійці суддів не запропонували, зате вони змогли обговорити номери учасників. Так, вони прокоментували звинувачення у плагіаті David Axelrod, не визнавши проблеми, і високо оцінили його номер.

Кароль, Данилко і Дроздов обговорили виступ David Axelrod
Кароль, Данилко і Дроздов обговорили виступ David Axelrod

Журі скептично поставилося й до спроби роздмухати скандал з назви гурту Go-A, який деякі коментатори сприйняли як заклик "Go away", тобто "йди геть". Данилко, Кароль і Дроздов висловили впевненість, що все буде добре, і Україну не чекає те, про що зазначив автор допису у соцмережі.

Кароль упевнена, що Україна не зганьбиться на Євробаченні, СЛУХ
Кароль упевнена, що Україна не зганьбиться на Євробаченні, СЛУХ

Судді нацвідбору також обговорили свої подальші творчі плани. Дроздов заохочував Данилко до активнішої музичної діяльності, на що останній відшутковувався відсутністю бажання. Однак, Данилко не приховує, що все ж хоче зробити масштабне повернення на сцену. "Хочеться кохання", - прокоментувала плани співака Кароль.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль майже посадила "пиріжок" на холодну підлогу, шпагат красуні побачила вся країна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сексуальний шоу-номер Тіни Кароль підірвав мережу.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль вийшла на сцену практично оголеною, форми красуні побачили тисячі українців.