Знаменита модель Альона Омович, яку в мережі охрестили українською Кім Кардашьян, похвалилася своїми розкішними формами. Відповідні фото вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Альона Омович

Так, на знімку дівчина зображена під незвичним ракурсом, а саме ззаду та знизу себе. Таким чином, більшу частину знімка займають її сідниці. Також Омович зняла ліфчик, залишившись практично голою. Свої пишні груди модель прикрила руками.

"Яке гарне небо", - підписала кадр вона.

Скріншот, Instagram

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Шанувальники дівчата заходилися як критикувати, так і хвалити її.

"Всередину ще залізь з камерою...", "Та вже без трусів сфоткайся", "А потім стогне що її задрачюють😂 і продовжує кидати провокації🤦🏻‍♀️", - прокоментували користувачі.

Скріншот, Instagram

Також ще один кадр не менш інтимний колишнього. На фото модель зображена в такому ж вигляді, однак позу вибрала зручніше. Омович всілася на березі моря біля каменів і прикрила груди рукою, однак такі розміри досить складно приховати. Тому фанати можуть насолодитися об'ємним "динями" моделі.

"Поки пишу пост про плюси та мінуси Домінікани, можете накидати в коменти питання , на які вам буде цікаво отримати відповідь 🙉", - підписала вона знімок.

Скріншот, Instagram

У свою чергу, користувачі мережі поспішили поставити їй питання.

"Велика різниця порівняно з Мальдівами?", "По чому кокаїн ? 😂", "Вартість і що входило? Харчування і тд. І скільки днів ви там", "Красива силіконова", - відреагували юзери.

Скріншот, Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Альона Омович знову показала публіці свої силіконові принади.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у День святого Валентина Альона Омович поділилася пікантним знімком, похвалившись величезним букетом червоних троянд.

Також "Знай.ua" писав, що Альона Омович похвалилася наслідками чергової пластичної операції.