Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких часто публікує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Цього разу зірка показала фатам у соцмережі жаркі фото зі свого виступу на сцені Нацвідбору на Євробачення, де сиділа в журі.

Як видно, на сцену Тіна вийшла в стильному чоловічому костюмі, який потім епічно зірве з себе, залишившись в сексапільному чорному боді. На першому і другому фото зірка самозабутньо співає, на третьому знімає себе на камеру, а на двох інших співачка з'явилася з двома гарячими хлопцями. На відео з виступу можна побачити, що Кароль підходить до чоловіків, робить колесо, а вони її ловлять і ставлять назад. Виглядає цей момент дуже ефектно. Захоплені фанати почали активно обговорювати її нову публікацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.