Популярна українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка одружена з російським виконавцем Владом Топаловим, часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала веселе фото з чоловіком, на якому полізла цілуватися, а в підписі до фото привітала його з Днем захисника вітчизни, який відзначають в Росії 23 лютого.

На новому фото Регіна і Влад відображені на вулиці міста, швидше за все в Москві, а знімок зірка зробила сама. На прогулянку Тодоренко вийшла у білому светрі, поверх якого накинула теплу бежеву дублянку, а на її голові кокетливий світлий капелюшок. Топалов теж в теплій жилетці, на голові шапка, а на очах – окуляри, користувачі не впізнають артиста. У підписі до фото Регіна написала: "#сДнемЗащитника, наші дорогі чоловіки! @vladtopalovofficial". Фанати тут же кинулися обговорювати фото і засипати парочку компліментами, проте деякі користувачі розкритикували зірку за привітання, адже її чоловік не служив у російській армії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.