Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав нове селфі, вирушивши з їх з Примадонною маленькими дітьми Гаррі і Лізою на гірський курорт в Альпах. Так, артист позував зі склянкою гарячого глінтвейну в руках, відпочиваючи після катань на лижах. Шанувальники ж відзначили, що 43-річний Максим, який до канікул з сім'єю літав ще й на гастролі по Новій Зеландії і Австралії, сильно помолодшав.

"Глінтвейн на горі - найкраще, що може бути в лижах 😀⛷", - пожартував Галкін. Фолловери залишилися в захваті: "Повністю підтримую👌навіть лижі не потрібні😅", "Згодна повністю👍!!такий гарний 👍!", "Максим, який же ви красень))) супер👍", "Який же ви красивий і молодий ❤️ як вам до лиця відпочинок і гори👍🙏🏔", "Макс)) Вам 20 років? Як це можливо?😍👍🏼", "Геніальна людина геніальна у всьому 🤣", "Ти чо такий гарний 🔥❤️?", "Красунчик! Хоч з глінтвейном, хоч без!😍😍😍❤👌", "Класно виглядаєте 👏👏👏втім , як завжди 👌", "Чот прям такий гарний вийшов) 👍", "Блін🔥 Красавчік ж😍❤️".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.