Переможниця "Топ-по-українськи" Мальвіна Чукля поділилася фірмовим рецептом млинців на Масляну. Стародавнє слов'янське свято Масляна в Україні відзначають 24 лютого. Головна його традиція – приготування млинців, які символізують сонце.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Вважаю, що млинці треба готувати не коли потрібно, а коли захочеться. Тим більше що мої чоловік і син їх просто обожнюють. До речі, якщо будете точно дотримуватися рецепту, то, запевняю, навіть перший млинець у вас не вийде грудкою!", - каже Мальвіна.
                
Інгредієнти:
- 500-700 мл молока;
 - 2-3 яйця (чим більше яєць, тим м'якшими виходять млинці);
 - 400 г борошна;
 - 100 г олії;
 - трохи солі.
 
                
Спосіб приготування:
- Налийте молоко в глибокий посуд і потроху насипте в нього муку, при цьому збиваючи все міксером або вінчиком. Важливо стежити, щоб у суміші не утворилися грудочки.
 - Готова консистенція має нагадувати нежирний кефір. Якщо цього ефекту не вдалося досягти з першого разу, додайте трохи борошна або молока.
 - Після цього додайте в суміш яйця, олію та сіль. Змішайте все та дайте тісту "відпочити" півгодини-годину.
 - Випікайте млинці на сильно розігрітій сковорідці.
 - Готові млинці змащуйте вершковим маслом.
 
                
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав, що "