Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спокусливий кадр зі зйомок шоу "Голос країни 10", де вони з Потапом ділять "сімейне" крісло журі і боряться за перемогу з Тіною Кароль, Даном Баланом і Дмитром Монатиком. Так, артисти позували, натискаючи одночасно ту саму заповітну кнопку і інтригуючи новим випуском.

"Дивіться Голос Країни @goloskrainy_official сьогодні о 21.00", - запропонувала шанувальникам Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Той момент коли дружина спробувала взяти котлету з твоєї тарілки)))", "Обов'язково 😻❤️", "Якіііі😻", "Яка чарівна сімя та команда.", "Клас))", "Няшкі 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Круто👏", "Ви чарівна пара🤗", "Настя всім настям Настя!🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Потап нахабний як дитина😂😂😂😂😂", "Ви Настя сексі", "Настя, фігура супер👏🙌".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.