Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильний кадр в новому вбранні, примірявши чорний костюм-оверсайз, який їй презентувала її краща подруга, дружина виконавця Позитива, дизайнер Анна Завгородня. Так, шанувальники першим ділом все ж звернули увагу на смішні залишки віника, поруч з яким позувала зіркова красуня.

"Обожнюю нові костюми ❤️як же добре знати дівчинку @annchuk , яка їх робить і мати можливість надіти першою 😘", - поділилася радістю Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Головне віник харооош 😅", "Одна я звернула увагу спочатку на віник, що стоїть поруч?!😂", "І цей віник поруч 😀 божечки ))))", "Віник просто доповнює 🔥 😂😂😂👌🏼👌🏼", "Віник в тему))", "Кльовий віник!", "Настя ! Ти що, прибиральницею влаштувалася ?🤣😂", "Заздріть вінику мовчки😂,віник крутіший за вас він права рука,Насті", "Віник нічо так *", "Віник епічно виглядає👍", "Тюююю! Настя ! Чо за віник біля вас !!! 🥴🤭".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.