Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним ніжним образом, позуючи на чорно-білому кадрі повністю оголеною, примірявши лише довгі рукавички з масивними стразами. Так, артистка доповнила відверте вбрання вечірнім макіяжем з акцентом на очах, млосно дивлячись в об'єктив камери.

Фолловери ж засипали зіркову красуню компліментами: "Ви тільки подивіться на ці очі 😍🔥❤️", "Дуже красива))) Тіна як ви так вмієте, бути такою красивою?", "Такааа😻", "Снігова королева ❤️💖", "Чудова 👑", "💓💓💓💓💓💋💋❤️ Обожнюю", "найкрасивіша жінка в світі 😍🔥", "Гарна😻", "Казкооово😍😍😍💗💗💗", "Красуня Божественна ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍💖💖💖💖", "Божественна ! В твоїх очах таяться небеса 💙", "Чом така гарна🤤", "Дуже гарна❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Божеееее яка гарна 😍", "Навіщо так красиво? 😍😍😍😍😍🙈🙈. Це не законно💕💕💥💥🔥🔥💞", "Моя муза♥️".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.