Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним спільним кадром зі своєю новою командою з гумористичного шоу "Ліга Сміху", де в новому сезоні побориться за звання найвеселіших разом з іншими зірковими тренерами. Так, артистка позувала разом зі стильними хлопцями з Одеси "Лови кураж", познайомивши шанувальників таким чином з першим складом.

"Ох хлопці! Сезон @ligasmeha буде жесть!! Не пропусти! І щаслива вас познайомити зі своєю першою командою @lovikurazhh ! Молоді, драйвові, перспективні, талановиті 🖤", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Один краще іншого, молодці 😍", "Це ж спойлер. Ні? "Клас дуже чекаємо 🔥😍", "Удачі Вам!! 😍❤️", "Які котики❤️", "тепер, дивлюся Лігу Сміху з таким виразом 😻", "Я впевнена, що це буде один з НАЙКРАЩИХ сезонів 🤩🔥🤘".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.