Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN" активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила серію забавних селфі, відвідавши магазин стильних речей і примірявши кілька пар розкішних сонцезахисних окулярів, вартість яких досягала 20 тисяч гривень і більше. Так, артистка позувала в стильній леопардової шубці з еко-хутра, яскраво-жовтій толстовці і картатих штанях, спробувавши себе і в образі Бейонсе.

"Скажімо, ви не ходили в сторіз і не зацінили прайс на ці окуляри😄 які б з них обрали? Я за 1♥️🐼 а в третіх Бейонсе ходить🤓🔥", - поділилася думками Яна Шемаєва. Фолловери не пройшли повз:"Ваау😍😍 Усі круті💞💞 Але першііі😻😻😻", "Неочікувано бачити тебе в такому стилі", "👓Перші ачкі -то повний пандєц!!!🔥🔥🔥Якшо ще й надіти догори дригом ...😁", "#королевасексіяна 😂Усііі", "Какая красивая😍", "Класні окуляри 🤣 😎", "Нереально красиивааа😍😍🔥", "Ти класна❤️❤️❤️❤️", "вогоооонь🙈😍😍😍", "Яка гаарнаа💕😻", "Шалено красива😍😍", "Модниця городниця😂❤️".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.