Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильний кадр, примірявши светр-оверсайз м'ятного кольору, білі штани і масивні кросівки, заінтригувавши шанувальників новим повнометражним фільмом під назвою "Булки". Так, артистка зізналася, що зіграє пекаря з містечка Протвіно, а самі зйомки пройдуть на Шрі-Ланці і в Підмосков'ї.

"Після моїх шалених танців під “Іванушки International” мільйонища питань директ що за зйомки і роль 🍿
Розповідаю!! 🎬 Це повнометражний фільм. Називається «Булки». Я граю роль пекаря з Протвіно 😂
Є тут хтось з цього міста? ))))📍
Зйомки з березня в Підмосков'ї і на Шрі-Ланці 🌴🐚💦
Ух!!! Скоро стартуємо ✊🏻", - поділилася новинами Асмус. Фолловери залишилися в захваті: "Кріс, вам там в масовку поїдач булок випадково не потрібен на Шрі Ланці? А то я з радістю😂😘", "Вам не потрібно буде набрати вагу для ролі??😆", "З кожним днем молодше Кріс!
Молодільним яблучком поділися!?!", "Завжди чарівна 💖 неземна". Дивлюся на Вас, не налюбуюся, але як мама, зовсім трохи жирку, б не завадило😘😘😘🤗🤗🤗".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.