Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка відпочиває в Ріо-де-Жанейро, звідки часто викладають фото на своїх сторінках в Instagram. Але в цей раз чоловік показав пікантне фото вже без Даші, на знімку він з'явився з голим торсом.

Як видно, Микита зображений на красивому пляжі в Ріо, куди нещодавно вирушив разом з Дашею. На ньому сірі джинси, під якими тонкою смужкою видно сині труси, а погляду фоловерів відкрився неймовірний голий торс красеня, якому багато хто позаздрить. Холостяк дивиться в камеру і мило посміхається, а в підписі до фото розповів про свою подорож. "Тепер Ріо для мене – це карнавал, футбол на кожному кроці, злодюжки, літри кайпіриньї, родизіо і звичайно кілометри пляжів. Яка твоя перша асоціація після слів «Ріо-де-Жанейро»?", - написав Микита, а фанати кинулися обговорювати його знімок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.