Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила відвертий кадр, позуючи лише в мереживній білизні лимонного кольору і засвітивши струнку фігуру. Так, артистка зізналася, що їй було досить складно розкритися на такій пікантній фотосесії, а ще розповіла, як раніше пробувала на собі "модні тренди" у сфері дієт, через що мала проблеми з вагою.

"Oops📸 На тій зйомці мені ТАК ВАЖЛИВО БУЛО не корчити з себе сексі кішечку і в той же час не боятися зняти одяг і позувати. Яка є.
.
Ми ховаємо багато соціальних страхів і комплексів за одягом, ви помітили?🌚 А помітили, що у людей, які за волею обставин живуть в більш теплому кліматі і носять менше одягу, і комплексів щодо тіла менше?🏝 Чисто спостереження..
.
Я пару місяців працювала, як ніколи, над собою, щоб дивитися на результат з задоволенням😶 Але важливо також сказати основне: ціллю стало почуватися в новому режимі здоровою. Тілом і духом. Бо 5 років тому я дуже нездорово схудла. Пам’ятаю страх з’їсти щось зайве! Зауважу, що веганством тоді і не пахло: листочки салату лише слугували «прикрасою» сухій куриній грудці, іноді политій йогуртом 0%, як радили авторитетні ПП пабліки вк.
.
Я перевірила на собі багато «модних» трендів! Саме тому, не зважаючи на те, що дехто каже, що такі фото гублять в мені загадку і що це «не мій контент», я його робитиму. Тому що я про відкритість . Про працю над собою. Про прийняття. Бо це, здавалося би, лише тіло. Але воно — одяг душі. А який одяг - такий настрій, помічали? Я відчуваю, як важливо поділитися тим, через що пройшла чи йду.
Тут ще є що робити, підтягувати. Але вже навіть на цьому етапі, якщо я покажу «до-після», багато хто здивується.", -
поділилася думками Яна Шемаєва. Фолловери не пройшли повз, підтримуючи зіркову красуню і засипаючи її компліментами.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.