Финалистка Национального отбора на "Евровидение 2020" Jerry Heil, которая недавно представила трек под названием "VEGAN", активно ведет свою страничку в Instagram. Знаменитость выставила откровенный кадр, позируя лишь в кружевном нижнем белье лимонного цвета и засветив стройную фигуру. Так, артистка призналась, что ей было довольно сложно раскрыться на такой пикантной фотосессии, а еще рассказала, как раньше пробовала на себе "модные тренды" в сфере диет, из-за чего имела проблемы с весом.

"Oops📸 На тій зйомці мені ТАК ВАЖЛИВО БУЛО не корчити з себе сексі кішечку і в той же час не боятися зняти одяг і позувати. Яка є.
.
Ми ховаємо багато соціальних страхів і комплексів за одягом, ви помітили?🌚 А помітили, що у людей, які за волею обставин живуть в більш теплому кліматі і носять менше одягу, і комплексів щодо тіла менше?🏝 Чисто спостереження..
.
Я пару місяців працювала, як ніколи, над собою, щоб дивитися на результат з задоволенням😶 Але важливо також сказати основне: ціллю стало почуватися в новому режимі здоровою. Тілом і духом. Бо 5 років тому я дуже нездорово схудла. Пам’ятаю страх з’їсти щось зайве! Зауважу, що веганством тоді і не пахло: листочки салату лише слугували «прикрасою» сухій куриній грудці, іноді политій йогуртом 0%, як радили авторитетні ПП пабліки вк.
.
Я перевірила на собі багато «модних» трендів! Саме тому, не зважаючи на те, що дехто каже, що такі фото гублять в мені загадку і що це «не мій контент», я його робитиму. Тому що я про відкритість . Про працю над собою. Про прийняття. Бо це, здавалося би, лише тіло. Але воно — одяг душі. А який одяг - такий настрій, помічали? Я відчуваю, як важливо поділитися тим, через що пройшла чи йду.
Тут ще є що робити, підтягувати. Але вже навіть на цьому етапі, якщо я покажу «до-після», багато хто здивується.", - поделилась мыслями Яна Шемаева. Фолловеры не прошли мимо, поддерживая звездную красотку и засыпая ее комплиментами.

Популярные статьи сейчас
Оставят голыми и босыми: коммунальщики пообещали "не радужную перспективу" всем должникам Пересчет пенсий с 1 мая: чего ждать старикам Украинцам 60+ предоставят денежную помощь, можно пригласить родных: как подать заявку Убегали от мобилизации, а потом ели своих мертвых детей: украинцам напомнили истории 100-летней давности
Показать еще

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Напомним, Alyona Alyona приготовила "легкий ужин" для своих фанов.

Как сообщал Знай.ua, рэперша Alyona Alyona выдала недетский хит про самое дорогое.

Также Знай.ua писал, что скандальная Алина Паш едва не угодила за решетку.