Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантними кадрами зі свіжої фотосесії, позуючи на розкішному курорті в Єгипті, куди вирушила зі своєю кращою подругою. Так, артистка приміряла лише міні-бікіні в блискучих паєтках, ніжачись у блакитній воді і демонструючи струнку фігуру.

"🌊🌊🌊 and rest ..(і відпочинок)", - підписала кадр Нікітюк. Фолловери не пройшли повз, засипаючи зіркову красуню компліментами і навіть порівнюючи її з русалонькою: "😍😍😍 яка ж ти гарна .. ❤️", "яка гарна! 😍", "Леді Русалка", "Ого яка фотка 🔥🔥🔥🔥", "Ягода 👍🌹", "вау вау вау 👍", "Шикарна Леді!", "Мужика тобі Леся треба)))", "Така бомбезна😍😘🙌", "😍Красуня", "Каааайф😍", "Як русалка 🧜‍♀️ дуже красива ❤️", "Леся ви, дуже гарна ❤️❤️❤️😍😍😍😍😍", "Той час, коли і сторіс і фотки дивлюсь із задоволенням. 👍 так і повинно бути!".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше