Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним ніжним образом з архівної фотосесії, позуючи для реклами популярного українського ювелірного дому, обличчям якого стала не так давно. Так, артистка приміряла лише білу бавовняну сукню-сорочку, лежачи на ліжку і доповнивши вбрання вечірнім макіяжем з акцентом на очах, массивними сережками і каблучкою.

Фолловери залишилися в захваті: "Українське золото це Тіна Кароль 🙌", "Ваууу💖💓 Нові фото🔥🔥", "Ля, краса яка😍🔥", "Солодше будь-якого персика🤤🍑", "як можна бути такою гарною 😍😍", "найкрасивіша жінка в світі ❤️", "ой🥺🥺🥺🥺😍😍😍😍😍😍😍😍🐈", "Нереальна краса ❤", "Незрівнянна 🔥😍", "Дуже гарне фото😍😍😍", "Янголятко 😻👼🏻", "Мило❤️❤️❤️", "Мати, ну ти даєш😍🤤🤤", "Неймовірна 😍 😍 😍 😍", "Таке ніжне сонечко🤤😍✨🦘🧛🏽‍♂️", "Красуня😍".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.