18-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, як і бабуся співає, а ще займається моделингом. Красуня зібрала понад 150 тисяч фоловерів у своєму Instagram, часто публікуючи в мережі яскраві кадри з повсякденного життя. Нещодавно юна знаменитість виставила барвисте відео, закарбувавши свою прогулянку по Манхеттену і примірявши лише бежевий тренч і помаранчеву міні-сукню, доповнивши образ масивними черевиками. Так, артистка засвітила не тільки струнку фігуру, довгі ноги, але і груди, забувши про ліфчик.

"Running into the week like... ✨(Це я так біжу в новий тиждень)", - підписала кадр Євдокименко. Фолловери не пройшли повз: "Ну що за краса 😍", "Соня ти чудо.❤❤❤😘😘😁😊", "Як естетично, Софія, ти богиня😍🔥", "Захват😍,ти посміхнулася і відразу підкорила всіх", "Блін яке ж все-таки кльове відео! Ви дуже гарна дівчина!", " очевидно найкраще відео лютого 😁", "Яке кайфове відео 🔥", "Голлівудська зірка просто немає слів 🤤", "погода в Нью-Йорку просто радує, краса то яка 😍", "Дуже красива😍 мені подобається твій образ".

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, внучка Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь української харизмою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що внучка Софії Ротару закохала Манхеттен почуттям стилю.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.