Ольга Фреймут – українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій Instagram. Тепер вона вчить українців етикету в Іnstagram, навіть окремий хештег придумала для цієї рубрики.

У своєму новому відео, знятому в Лондоні, куди Оля вирушила напередодні, телеведуча розповідає фоловерам, що за етикетом не можна пити з трубочки. І якщо про каву та чай фанати підтримують, що трубочка не потрібна, то чому нею не можна користуватися з коктейлями не розуміють. При цьому сама Фреймут на відео тримає склянку з старбакса саме з трубочкою. У підписі до ролика телезірка практично продублювала свої слова: "Пити каву або чай з трубочок – поганий тон. Їх використовуємо тільки для коктейлів, щоб перемішати напій". Фолловери не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію Фреймут.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.