Цікаве фото, на якому зображені Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін, з'явилося у мережі. Світлину зіркового подружжя було опубліковано на фан-сторінці Примадонни. Публікація одразу викликала захоплення у прихильників пари.

На фотографії Алла Пугачова зі своїм молодим чоловіком Максимом Галкіним відпочивають у ліжку. Співачка злегка усміхається, тримаючи свою руку на нозі чоловіка. Такий інтимний момент не залишився непоміченим фанатами, які взялись активно коментувати фото.

Алла Пугачова і Максим Галкін, скріншот: instagram / alla_orfei
Алла Пугачова і Максим Галкін, скріншот: instagram / alla_orfei

Нещодавно почала ширитися інформація про те, що російська співачка Алла Пугачова зважилася на пластичну операцію. З "новим" обличчям Примадонна з'явилася на прем'єрі фільму в одному з кінотеатрів в Москві. Одразу кинулися в око зміни в зовнішності 70-річної Алли Борисівни. Зазначається, що Пугачова зробила пластику підборіддя, повік, а також підтяжку обличчя.

Пізніше артистка особисто прокоментувала чутки, що дійсно зверталася за допомогою до професіоналів, проте не надто захоплювалася: "Оскільки мені не можна загальний наркоз ... я робила маленькі підтяжки ... Нитки — це жахливо. Тільки легкі операції. У мене просто хороша шкіра і хороші друзі пластичні хірурги, які не беруться за такі речі".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пугачовій довелося стати на коліна перед Галкіним - "Не пускала..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Галкін образив гарячу білявку, чоловіку Пугачової довелося вибачатися

Також "Знай.ua" писав, що Крутоголов з "Дизель шоу" переплутав дружину з Лесею Нікітюк — довелось спати на килимку