Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила відвертий кадр, позуючи лише в мереживній білизні лимонного кольору і засвітивши струнку фігуру. Так, артистка зізналася, що раніше в неї були проблеми з вагою, проте розповіла, як вирішила таку неприємність і що допомогло стежити зірковій красуні за тілом, приклавши декілька фото для порівняння.

"Я САМА НЕ ОЧІКУВАЛА ПОБАЧИТИ ЦЕ😆
Я таки змінилася! Як мінімум, почала носити красиву білизну😂
. — Діма, я тут порахувала. Виявляється, я снідаю на 1000 калорій😱😆
@ragozin_dima: — КАК ТАК, ЯНА?!
— Поп-корн...🔥
Рідко коли у мене в житті траплялися квантові стрибки самі собою. Обкатана мною схема, яка стосується не тільки тіла:
1. «Я знаю, що колись буде класно, але поки що мені і так комфортно»
2. Окей, не дуже комфортно. Але є купа справ, які здаються важливішими.
3. Не окей! Мені дискомфортно в стані, в якому я є. Починаю зберігати картинки-референси. Але продовжую жити зі старими звичками.
4. Думки накопичуються, загострюючи сприйняття ситуації. Стає нестерпно бути в поточному стані. Обіцяю собі почати з понеділка, підсвідомо розуміючи, що спеціально не уточнила, з якого саме понеділка😆
5. В один день нарешті розумію, що старі звички — болото, в якому дуже важко рухатися, а біль від того, що я з собою зробила, —гаряча смола, якою я сама себе караю за те, що стою в цьому болоті, так що відкладати до слушного дня — це занурюватися ще глибше і робити собі ще більш боляче. Того ж ранку/дня/вечора все змінюється. Не одразу, звісно.
Віддалено (а може і достатньо приблизно, враховуючи синці від антицелюлітному масажу на фото ДО справа) нагадує мазохізм.
20 грудня я знайшла для себе чудесний спосіб утримувати відповідальність за свої результати перед собою ж. Дехто фотографує себе після тренувань і потім відслідковує результат. Зі мною «час від часу» не працює — я забуваю назавжди, якщо не роблю щось щодня. Тому запровадила ось що:
1. Фотографувати в сторіз #пресвиходь
Але цього було мало.
2. Я почала ставити ці фотки на заставку телефона, яку змінювала щодня!
Що це дало:
🙌🏾Мені було соромно перший час, якщо хтось брав телефон в руки. Але я знала, що завтра матиму змогу змінити фото на шпалерах. Після тренування🐥
🙌🏾 Це змотивувало мене покінчити з компульсивними переїданнями під час хвилювання, бо шкода своєї праці!
Останні пару днів, наприклад, переїдання повторилися. Як думаєте, чому не втрималася? Забула міняти заставку🌚
.І от сьогодні, бо вже ж пообіцяла цей пост, я склала більшість фото докупи і така #ШОООООООООО", - поділилася емоціями Яна Шемаева. Фолловери залишилися в захваті, засинаючи співачку компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.