Финалистка Национального отбора на "Евровидение 2020" Jerry Heil, которая недавно представила трек под названием "VEGAN", активно ведет свою страничку в Instagram. Знаменитость выставила откровенный кадр, позируя лишь в кружевном нижнем белье лимонного цвета и засветив стройную фигуру. Так, артистка призналась, что раньше у нее были проблемы с весом, однако рассказала, как решила такую неприятность и что помогло следить звездной красотке за телом, приложив несколько фото ля сравнения.

"Я САМА НЕ ОЧІКУВАЛА ПОБАЧИТИ ЦЕ😆
Я таки змінилася! Як мінімум, почала носити красиву білизну😂
. — Діма, я тут порахувала. Виявляється, я снідаю на 1000 калорій😱😆
@ragozin_dima: — КАК ТАК, ЯНА?!
— Поп-корн...🔥
Рідко коли у мене в житті траплялися квантові стрибки самі собою. Обкатана мною схема, яка стосується не тільки тіла:
1. «Я знаю, що колись буде класно, але поки що мені і так комфортно»
2. Окей, не дуже комфортно. Але є купа справ, які здаються важливішими.
3. Не окей! Мені дискомфортно в стані, в якому я є. Починаю зберігати картинки-референси. Але продовжую жити зі старими звичками.
4. Думки накопичуються, загострюючи сприйняття ситуації. Стає нестерпно бути в поточному стані. Обіцяю собі почати з понеділка, підсвідомо розуміючи, що спеціально не уточнила, з якого саме понеділка😆
5. В один день нарешті розумію, що старі звички — болото, в якому дуже важко рухатися, а біль від того, що я з собою зробила, —гаряча смола, якою я сама себе караю за те, що стою в цьому болоті, так що відкладати до слушного дня — це занурюватися ще глибше і робити собі ще більш боляче. Того ж ранку/дня/вечора все змінюється. Не одразу, звісно.
Віддалено (а може і достатньо приблизно, враховуючи синці від антицелюлітному масажу на фото ДО справа) нагадує мазохізм.
20 грудня я знайшла для себе чудесний спосіб утримувати відповідальність за свої результати перед собою ж. Дехто фотографує себе після тренувань і потім відслідковує результат. Зі мною «час від часу» не працює — я забуваю назавжди, якщо не роблю щось щодня. Тому запровадила ось що:
1. Фотографувати в сторіз #пресвиходь
Але цього було мало.
2. Я почала ставити ці фотки на заставку телефона, яку змінювала щодня!
Що це дало:
🙌🏾Мені було соромно перший час, якщо хтось брав телефон в руки. Але я знала, що завтра матиму змогу змінити фото на шпалерах. Після тренування🐥
🙌🏾 Це змотивувало мене покінчити з компульсивними переїданнями під час хвилювання, бо шкода своєї праці!
Останні пару днів, наприклад, переїдання повторилися. Як думаєте, чому не втрималася? Забула міняти заставку🌚
.І от сьогодні, бо вже ж пообіцяла цей пост, я склала більшість фото докупи і така #ШОООООООООО", - поделилась эмоциями Яна Шемаева. Фолловеры остались в восторге, засыпая певицу комплиментами в комментариях.

Популярные статьи сейчас
Летальность примерно 52%: ВОЗ предостерёг о вспышке опасного вируса Украинцам указали на два обязательных платежа, которые нельзя игнорировать Лишний раз не помоешься: с 1 мая поднимают цены на водоснабжение - сколько заплатим Какие электроприборы "тянут" больше всех - сейчас это очень важно знать
Показать еще

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Напомним, Alyona Alyona приготовила "легкий ужин" для своих фанов.

Как сообщал Знай.ua, рэперша Alyona Alyona выдала недетский хит про самое дорогое.

Также Знай.ua писал, что скандальная Алина Паш едва не угодила за решетку.